Mendimet e Lev Tolstoit mbi jetën dhe vdekjen, në vitet e fundit të jetës së tij.

Mendimet e Lev Tolstoit mbi jetën dhe vdekjen, në vitet e fundit të jetës së tij.

Shkrimtari dhe filozofi Lev Tolstoi, në vitet e fundit të jetës së tij ka lënë shënime dhe ditare…

ArratisjeAug 7, 20223 minuta lexim

Misioni i Arratisje është ta bëjë letërsinë më emocionuese, relevante dhe gjithëpërfshirëse. Gjithçka që publikojmë është në dispozicion falas për lexuesit tanë.

Na jepni mbështetjen tuaj…